Zonadvies

Kom je voor het eerst bij Zonshot of ben je lange tijd niet meer onder de zonnebank geweest?

Dan neemt een van onze zonneconsulenten graag een intake bij je af. Er wordt middels een huidanalyse bepaalt welke type zonnebank en welke zonnecosmetica het beste bij jou past.

Bij Zonshot staan veiligheid en hygiëne voorop. Onze apparatuur voldoet dan ook aan de hoogste kwaliteitsnormen, dit betekent dat de lampen van onze zonnebanken voldoen aan de Europese “0,3” norm. Zonshot is aangesloten bij de Samenwerking Verantwoord Zonnen (SVZ).

<18, nog even niet zonnen

Wanneer u jonger dan 18 jaar bent, mag u nog geen gebruik maken van zonneapparatuur. Wetenschappers en huidspecialisten hebben vastgesteld dat het voor jonge mensen beter is wanneer ze niet te veel zonlicht te krijgen (dat geldt ook voor de buitenzon!) Tot het achttiende levensjaar is de huid nog in ontwikkeling waardoor huidsschade door eventuele verbranding, het risico vergroot op de ontwikkeling van huidkanker op latere leeftijd.
Als branchevereniging staat SVZ (net als onze leden) volledig achter de regel dat u voorzichtig met uw huid omgaat. De ‘niet onder de achttien’-regel is dan ook, net als andere maatregelen om huidkanker te voorkomen, erg belangrijk.